Thursday, June 9, 2011

~Segmen Mengejut Dari Kotak Bulat~

Assalamualaikum..:-)
Salam untuk semua..:-)


Tadi cik Kotak bulat nie datang jenguk
blog jue, so jue balas kunjungan cik kotak
bulat nie tengok-tengok cik kotak bulat nie
ada buat contest, simple jeak contest nie
terasa nak join lak, try nasib kan..he3

 


abg sebelah kanan:: weiiii ko nie dari tadi duk masak tak siap-siap ag ke??

abg sebelah kiri:: ilek r..masak kenala penuh dengan kasih sayang

abg sebelah kanan:: yelah tu ko, bagi ak 2 la nuget tu, lantakla kalau tak masak pun, bedal jeak, bukan mati pun makan kalau tak masak.

abg sebelah kiri:: ehhh cukup ke 2?? tengokkan pada pewut ko tu. 2 tak cukup ak rase, 200 puluh juta keping baru cukup.muahahahaha

abg sebelah kanan:: aikss ko lebih-lebih nampak, cepatla masak orang semua da kebulur tunggu kau ni!!!

abg sebelah kiri:: yelah yelah, tak menyempat-nyempat..huh!!!!




 
p/s:: hope terpilihla kan..muahahahaha..:-)


teet:: kalau u all nak join just click jeak link cik kotak bulat tu k..weeeeeeee..:-)

5 comments:

  1. gudluck yer wak!;)

    jum singgah blog fae :

    http://fzhjmldn.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. Blog ni dah tersenarai dalam bloglist lulu-pages :)

    ReplyDelete
  3. hai2..gud luck untuk segmen nie..hehe

    ReplyDelete

~Doakan Jue capat kaya and banyak duit yea..muahahahaha~

~Tolong Jue click ye all..LOVE u more~