Wednesday, June 8, 2011

~Ke Clinic::Operation~

Assalamualaikum..:-)
Salam untuk semua..:-)


Now jue baru pas balik dari clinic
yelah kan telinga jue sakit
so today jue g la untuk membuang
segala kekotoran yang ada kat dalam
telinga jue nie..pepagi sebelum masuk
keje jue da singgah dulu ke clinic, tapi sayang
doc yang jue nak jumpa belum masuk, so jue terusla
ke opis dulu. Tak kan nak tunggu t kunk lama
buang masa jea lak kat situ.


So dalam kul 10.30 tadi jue call dulu
tanyer doc da ade ke belum, so da confirm ada
jue terusla ke clinic dengan harapan telinga jue
akan pulih dan jue ley dengar seperti biasa
tapi..hampa rasa coz operation separuh jalan jea
coz najis-najis yang paling dalam masih keras lagi so
jue kena datang balik ahad nie.


Doc suh jue habiskan dulu ubat titis bagi
najis-najis tu lembut semua..so senang
nak kuarkan.fuhhhhhhhhhh tak sangka lak operation tu
mahal gak, dalam RM60 jue kena tadi plus yang jue
ke clinic ahad hari tu RM28. so semua sekali untuk telingaku
tersayang nie RM88. Ohhh nasib baikla boleh claim kan
if tak, pokailah jue, nanti ahad operation lagi
rasanyer lagi mahal cas daripada today kot.adeiiiiiiiiiii




p/s..still masih guna sebelah telinga jeak..yang sakit just ley dengar sikit-sikit..huk3


teet:::waiting ahad lak..operation kali ke-2..ohhhhhhh gerunnyer coz tadi pun sakit yang amat ok sampai leleh-leleh air mata jue nie..huuuuuuuuuuuuuuu


Tolong Jue click k..:-)

12 comments:

  1. semoga jue cepat sembuh yer~.. gary doakan yang terbaik untuk jue...

    ReplyDelete
  2. thanks Gary...InsyaAllah...:-)

    ReplyDelete
  3. kira ok la tuh dear, tinga nadia neh bernanah saja.. xtau kenapa? dah pegi klinik, letak ubat tp still bernanah cuma dah semakin kurang dari awal2 dlu...

    ReplyDelete
  4. yeke...dalam ke dear???masalh pendengaran cne??boleh dgr ke tak nie??emmm

    ReplyDelete
  5. smoga anda cpt sembuh..amin..=)

    ReplyDelete
  6. baca pun dh rasa ngilu yg amat..get well soon ya^^

    ReplyDelete
  7. thanks Qaseh..:-)

    Dla..sakit tau..huk3..thanks yea..:-)

    ReplyDelete
  8. adike me pernah kena prob/penyakit mcm u..lps jumpa specialist and buat op, now dh ok

    ReplyDelete
  9. yeke..huk3..jue just ke clinic jeak..ahad smbung lagi..sgt sakit..huk3

    ReplyDelete
  10. damha....moga jue cepat sembuh spt biasa...

    ReplyDelete
  11. hee..siann..mogecepat sembuh e :)

    ReplyDelete

~Doakan Jue capat kaya and banyak duit yea..muahahahaha~

~Tolong Jue click ye all..LOVE u more~