Saturday, June 4, 2011

~2 Days Yang Tak Ketahuan Hala++Ikan Celup Tepung~

Assalamualaikum..:-)
Salam untuk semua..:-)


Da nak masuk tengahari kan, ohhh kebosanan tahap
tak ketahuan hala, coz tak de plan ke mana-mana.
Now cuti sekolah kan, confirmla ramai yang melangsungkan
hari bahagia masing-masing kan, confirmla wedding sana-sini
selamat berbahagia kepada yang melangsungkan hari bahagia.
Jue ada gak jemputan walimah untuk 2 hari nie kan
tapi rasanya tak dapatla mengattendkan diri kan, yelah tak de
peneman, tak kanla nak pergi sorang, oh sangat pemalu orangnyer 
jue nie, nantikan tersipu-sipu lak keseorangan.muahahahaha


2 days cuti, indahnyer kalau time nie ada kat kampung
sangat syok, tapi tu la if nak balik kampung kenala
up lagi cuti 2 hari, yelah 2 hari da amik masa untuk pergi dan balik
2 hari lagi bolehla jue memanjakan pewut muncit jue nie, menambahkan
lemak-lemak yang sedia ada, bolehla duk kat bawah ketiak mak jea
mengekor ke mana-mana jeak mak g, boleh peluk mak time tido
ohhhhhh indahnyer duniaku..tapi tula 2 hari manalah cukup
lepak jeakla kat rumah sewa ni sampai tua..kahkahakahkah


Da nak masuk luchies da nie, pewut muncit pun da kelaparan da
nie, yelah tadi mam roti ngan minum jus mangga jeak
cam ne pewut nie tak buat konsert semua,
yela selalu breakfast yang heavy-heavy kan,
today saje nak pedajalkan pewut nie
breakfast ala-ala mat saleh lak 
( sebenarnyer nak change pola pemakanan nie)
hope jue kuat la kan, dengan dugaan-dugaan makanan
yang lazat-lazat tu, aishhhhhh nak jadi lebih sihat sekarang
coz sekarang nie memang hancusla
makan makanan yang bersantan dan bergoreng jeak, macam mana la
lemak tak berketul-ketul kat pewut nie..huhuhuhuhu


Tapi rasanya lunchies nie nak cari ikan goreng tepungla
dari semalam lagi teringin nak mam nyer, kunk petang kit
ke Tanjung Lumpurla kejap, cari ikan dan hasil-hasil laut yang
digoreng tepung semua..ohhhh lazatnyer sehingga menitis air liurku.
muahahahahaha. Tapi kena cari kedai yang kuahnyer (cecah)
sedapla, if cecah tak sedap, ikan celup tepungnyer pun kurangla
kesedapannya..huhuhuhuhu ohhh miss my ikan celup tepung 
negeriku yang terchenta..mana???ganu la...weeeeeeeeeeee


ikan celup tepung. pic mkcik gugle




p/s..bila kita bosan kita rasa masa lambat gerak kan??if kita busy terasa tak cukup lak masa kan??
terlebih memintakah kita???emmmm


teet:: duk membayangkan ngah menikmati ikan celup tepung yang lazat..yummyyyyyyyy

Tolong Jue click k.:-)

2 comments:

  1. wahhhhhh kenduri...ala xdo yang nak temankan la..huhuhuhu

    ReplyDelete

~Doakan Jue capat kaya and banyak duit yea..muahahahaha~

~Tolong Jue click ye all..LOVE u more~