Monday, May 16, 2011

~My Ciputet tak Merajuk Lagi~

Assalamualaikum..:-)
Salam untuk semua..:-)


Nite all, da dinner semua??hah??diet?? 
belum makan?? isk3 cepat-cepat la isi pewut
muncit masing-masing yea lagipun da lewat nie
tak kan la tak mam lagi??
apa??second round nak makan??
Allhamdulillah, murah rezeki kan..


Tak pe tak pea selagi boleh makan nie
makan la puas-puas, t tetiba Allah S.W.T datangkan
sakit terus hilang selera kan?? huhuhuhu
tapi ingat makanla secara bijak, jangan main hentan kromo 
jea isi benda dalam pewut tu, naye jeak t kena
al cirit wal birit..hahahahaha


ahhh jauh da jue nie merepek meraban melalut semua
padahal just nak share yang my ciputet da okeiiii
weeeeee sangat rindu nak membawanyer bersiar-siar.
yela ciputet tu, majuk tak hengat terus tak boleh bawak g mana-
mana tau, aishhhhh now da dapat new battery sukala
tu manja sangat tu, pandai yea ciputet isk2 nakal-nakal.


  pas nie kenala bagi empat puluh ratus riban juta-juta
perhatian kat ciputet tu, takut la, badi ase dibuat nyer
majuk lagi, ha kena dia nak majuk yang demand-demand nyer
tak ke demam kura-kura jue t...adoiiiii
mintak jauh la semua tu. Oleh sebab itu kena belai lebih-lebih la 
lepas nie..huhuhuhuhu




p/s...tadi jue mam nasi lauk telur sambal++kentang rebus..dap dap..weeeeeeeeeee


teet:: besok tak keje, apa nak buat yea?? u all confirm banyak plan kan?? eppy wesak day la yea all for tomorrow...:-)

8 comments:

  1. wah! sedapnye makan~~~ btw, bagosla ciputet dah xmrajuk dah... =)

    ReplyDelete
  2. firdaus...biasalah..hik3...tapi tak la banyak mam..ala kadar jeak...:-)


    sal...mmg kuat makan nie pun..apa pun telan sedap..hahahahaha

    2 la sal..Allhamdulillah..terbang melayang wet cdia...aishhhhh

    ReplyDelete
  3. jue, ciputet ni ape??hehe
    kepelikn melanda dri..hehe :)

    ReplyDelete
  4. yana cute...n nurieena syg...my car la dear...keh3

    ReplyDelete

~Doakan Jue capat kaya and banyak duit yea..muahahahaha~

~Tolong Jue click ye all..LOVE u more~