Tuesday, May 17, 2011

~('........')~

Assalamualaikum..:-)
Salam untuk semua..:-)



Da bekfes all??? tentu dah la kan
da nak masuk noon nie mek jue weiiii
ko tu jeak yang belum bekfes. aishhhh
kejap jea da noon kan??? confirm u all da ready
nak lunch plak kan, jue nie belum sempat bekfes lagi pun ha
baru pas kemas-kemas rumah, cuci baju
nie baru jeak nak buat bekfes hehehehehe


hah??bekfes pea???simple jeak
roti dan minum cofee jeak
mesti ramai yang da keluar cuti-cuti ni kan
tak pun tengah cari tempat-tempat makan yang besh
untuk isi pewut muncit masin-masing kan??kan??
jue nie ha baru nak bekfes, lunch lambat lagi la kot
entah kul bape nak lunch jue pun tak tau.


keluar??? ngedate?? tak la kot, tak kan nak ngedate 
sesorang kot agak-agakla. cdia?? kerjalah, tak pea
tak pea bagi dia keje puas-puas hahahaha.
Tak de plan la nak g mana
tak tau la kan kot-kot karang tetiba jeng jeng jeng 
ada idea lak nak g mana kan, manalah tau
magik come to me..hahahahaha


beshnyer if dapat g melepak kat air terjun
weeeeeeeeeee tenang kit pale otak yang ngah serabut
tak hengat nie kan, dengar air mengalir, kicauan burung
ahhh really miss my village..huwaaaaaaaa
nak balik kampung la cam nie, syok-syok
huhuhuhuhu.


cuti-cuti nie tak kan la duk umah jea kot
tak berbaloi-baloi cam nie
nak fikir jap nak g mana isi masa satu hari nie
kla all selamat berjimba-jimba di hari cuti yea
enjoy ur self!!!!!




p/s..ehhh korang, korang g tengok perarakan hari wesak ke???hehehehe


teet::: bekfes sudah, lunch nak makan pea lak ek??? makan makan makan tak de fikir lain la jue nie ha..fikir nak besarkan badan jeak tau..aduyaiiiiiiii


Tolong Jue click k..:-)

8 comments:

  1. haa mesti pk pasal makan je kan? hihi..
    hari ni plan i pegi cuci rumah baru..macam malas pulak rasanya..hukhuk..

    p/s rasa mcm nk p tgk wayang tp tkde org nk bawa..sedihlah macam ni..

    ReplyDelete
  2. freaky brekfast pukul 12 tgh hari td. huhuhu awalnya

    semak harga RON 95 bulan depan ?

    ReplyDelete
  3. yana...wahhhh dgn cik abg yea???sonok2..hik3
    lerrr ajakla ur cik abg g layan muvie..hik3..:-)


    firdaus...smela..jue pun bekfes lewat gak..keh3

    ReplyDelete
  4. huhuhu... mmg bez la dpt pegi berkelah cuti2 nie... =)

    ReplyDelete
  5. kat penang hujan satu ari ni...x leh gi mana2..dok umah je...huhuhu

    ReplyDelete
  6. cik mija..2 la..huk3..besh3

    damha..yeke..kesian..kuantan nie panas yg amat..huhuhuhu

    ReplyDelete
  7. jom supper.. ihik2~ ^_^

    btw, cuti2 best duk kt rumah.. rehat2.. ^_^

    ReplyDelete
  8. wahhhh nusana..supper sudah...

    kih3..betul tu dear...tapi if duk umah jeak selalu kebusanan gak kan..huuuu

    ReplyDelete

~Doakan Jue capat kaya and banyak duit yea..muahahahaha~

~Tolong Jue click ye all..LOVE u more~