Saturday, May 14, 2011

~Day 9:: 10 Ways To Win My Heart~

Assalamualaikum..:-)
Salam untuk semua..:-)


Munink all, taken ur breakfast??
jue belum lagi, malasnyer nak ke bawah
pergi beli, tapi pewut muncit nie
da bagi isyarat da kelaparan
huhuhuhu


wahhh sekejap jea dah day 9
10 cara nak menangi hati jue
aishhh apa yea caranyer
coz jue nie sempoi jeak
tak yahla orang nak lebih-lebih
amik hati Jue, kalau Jue da tak suka tu
still Jue nyampah gak
wakakakakaka


so marilah kita mengechek (bikin ayat sendirik) k..:-)



1) Nak amik hati jue senang
korang tak payah bermuka-mukala
depan baik, belakang cam tuuttttttttt
gila memang ak reject awal-awal la
jumpa orang cam nie..hahahaha


2) Don't be pretending,
tak payah nak jaga hati jue sangat
just be your self k..:-)


3) Bertolak ansurla beb, jangan duk
fikir susah sendirik jea, susah orang lain??
ade ko fikir??
sendirik mau hengat la yea.


4) Ringan tulang r, jangan jadi pemalas
sangat, semua benda ak nak kena buat
mati r..so yang pemalas-pemalas
tak payahla dekat-dekat dengan ak
(emo jap..huh!!)


5) Kedekut, pleasela ak paling tak boleh blah
dengan orang berkira nak mampus nie
duit tu or pea saje boleh buat masuk kubur
ke derrr??sendirik fikir la k.


5) Jue jenis susah sikit nak mesra alam nie
so pandai-pandaila nak buat
ak jadi comfartable, bila da selesa
terus kuarla perangai 'setan'.
hahahaha


6) Jaga sikit r hati ak, coz ak nie jenis
makan dalam, kalau tak suka ke terasa ke
ak lebih suka keep sendirik jeak
bila da sampai satu tahap da tak boleh
tahan, sendirik mau ingatla bila ak da
boommmmmmmmmm!!


7) kadang-kadang ak boleh ikut rentak orang
if orang tu boleh ikut tempo ak k
coz kadang-kadang ak nie boleh jadi
hyper,
kadang-kadang boleh jadi silent
tetiba..misteri kan ak?? tapi ni la ak..hahaha



8) Jue jenis tak kisah apa orang nak
cakap pasal jue
kalau ko nak kawan dengan ak
jangan busy-busy body hal personal
or life ak
coz ak jenis memang
tak suka campur hal orang.



9) Jue jenis tak boleh tengok orang dalam keadaan
susah, rasa terus nak tolong,
so kalau rasa ko jenis
tak de belas kasihan,
tak payahla dekat-dekat
dengan ak, buang masa ko jeak!!!



10) Jue senang jeak, dalam life nie tak payah
nak sibuk-sibuk hal orang, confirm orang lain
tak akan busy body hal korang.
korang lupa ke??hidup nie karma k.
ko buat orang lain sengasara,
 tak mustahil
benda tu akan jadi kat ko balik.
so sama-samala muhasabah diri k!!!





p/s...sebab tu jue ramai member lelaki, coz kalau dengan perempuan jue jenis tak reti nak jaga-jaga hati ke pea. dengan lelaki senang..'SEMPOI'.



teet:: sekejap jue sekejap ak, sorryla all terlebih emo plok today..hahahaha





Tolong Jue click k..:-)

6 comments:

  1. my heart will go on
    or
    my heart come true
    aduhaii
    xpaham
    huhuu

    ReplyDelete
  2. wow sempoinye personal life jue tu...hati perlu dijaga....jgn sakiti n menyakiti hati org sudah ye...he3333

    ReplyDelete
  3. pompuan banyak songeh kan, gile annoying kadang², bab buat wayang no. 1, expert gile pmpuan, tampau je. :p

    congratulations mky

    ReplyDelete
  4. 2 la fatin..memang gitu r...better ngn laki..sempoi kan..huh!!!

    biarla orang nak say pea pun..janji tak campur hal orang...weeee

    ReplyDelete
  5. damha...jue sempoi jeak..senang nak handle...hahahaha

    ReplyDelete

~Doakan Jue capat kaya and banyak duit yea..muahahahaha~

~Tolong Jue click ye all..LOVE u more~