Tuesday, July 26, 2011

~Selasa yang agak kelam kabut~

Assalamualaikum..:-)
Salam untuk semua..:-)


so tired..huuuuuuuuuu


Salam syhayang semua, da bekfes???
ohhh jue belum sempat lagilah semua tu
sangat kelam kabut today coz terlewat bangun
baisala kalau time orang pempuan dapat cuti
nie, selalu sangatla jue terbabas tido..hahahaha
yelah malam tadi tido lewat kit duk layan cite
p ramlee..mana boleh tinggal cite feberet kan
so dalam mata kutu-kuyu layan gak sampai habis
kadang-kadang tu terlelap kejap time iklan
ehhh pas tu bangun balik punyala kuat power nak
layan cite p ramlee nyer pasal hahahahaha


Da tido pun lewat kan, tapi selalunya
jue lewat gak tido, tapi entah nape pagi tadi
cam badan nie sakit-sakit jeak, penat jeak rasa
tu yang malas jeak nak bangun tu, da set alarm
jaga terus tekan jeak ha ko sambung tido balik
sedar-sedar aiyakkkk da 845 masuk keje kul 9 nie
ha lambat sudah masuk opis today, memang messy la
today, ohhhhh tidakkkkkkkk, kenapa ak terlajak tido
oh oh ohhhh...sangat tidak suka, alamak kelaparanla
plok, tak de mood la nak mam, asyik mam menu sama
jeak, kebusanan ase..aduhaiiiiiiiiiii




p/s..sangat letih rasa badan nie hari nie, rasa nak baring-baring membuta jeak..huuuuuu


teet::ohhh lagi berapa hari ag bulan yang mulia akan tiba..ohhhh ak rindukan kehadiranmu RAMADHAN AL-MUBARAK..:-)

6 comments:

  1. Wah Jue demi cerita P.Ramlee sanggup tongkat mata eh? Jue, selamat menyambut Ramadan.

    ReplyDelete
  2. semalam tgok citer 3 abdul..masih kelakar

    ReplyDelete
  3. slm ramadhan jue...hee333..abdul wahab...abdul wahid..abdul wahubbb...time mkn isteri x boleh mkn bersama..layan suami...n cuma leh amik bau makanan je...he333

    ReplyDelete
  4. Wina..tu la..huk3..sanggup tu dear..he3..salam Ramadhan yunk..

    abghani..tu la..besh3..layannnn

    Damha..Salam Ramadhan my frenz..muahahahaha sabo jeakla gtu..lalalala

    ReplyDelete
  5. km ada tag awak :)

    http://kasutselipar.blogspot.com/2011/07/giveaway-from-moscow-by-miszlullaby.html

    ReplyDelete

~Doakan Jue capat kaya and banyak duit yea..muahahahaha~

~Tolong Jue click ye all..LOVE u more~