Salam 14Zulkaedah..:-)
meggi tomyam buatan kawan saya..yum3
p/s::asyik mam nasi jeak..now kena kurangkan mam nasi..kurengkan bukan xmam terus yea..t pitam lak..maklumla xboleh kalau xjumpa nasi sehari..hahahaha
teet::u all de tips nak kurengkan kulit kering x..kulit kaki jue nie sgt keringla..losyen da pki selalu..minyak baby pun sapu gak..aduhaii..tips2..kemari-kemari..huuuuuu
saya suka tomyam tapi x suka megi
ReplyDeletelama x mkn megi ;(
ReplyDeleteinilah yg paling sedap..
ReplyDeleteNurul...jue pun kureng gak..tp oleh kerana mber yg masak..kenlah mam kan..hik3..:-)..i like tomyam 2.
ReplyDeleteCik gugu..t mam yeak..:-)
Iwan...yup..terbaekkkk..hik3
Suka gak maggi tomyam tapi selalu makan yang kari.
ReplyDeleteWeh ni bukan wordless Wednesday. Ada perkataan. Hehe
-wina1979-
damha...
ReplyDeleteutk kulit kering ...minum air kosong banyak2...atau sapukan dgn kulit pisang....atau sapukan dgn kulit buah tembikai...
Wina...bahan jeakla syg..keh3
ReplyDeleteDamha..thanks fot the tip