Thursday, October 6, 2011

~Cakit Kepala:::Adakah siptom migrain???~

Assalamualaikum..:-)
Salam 8Zulkaedah..:-)


Kesannya masih terasa sampai sekarang
terasa masih lagi denyut-denyut walaupun
tak kuat..sangat tak tertanggung bila sakit kepala
menyerang..entahla kot-kot ada yang tak pernah
rasa sakit kepala kan..manalah tau..huk3
sakit nie serang jue dari opis lagi..ingatkan
when balik rumah after mandi bolehla ilang kan
tapi Ya Allah makin kuat lak berdenyut-denyut.


ha lagi satu if jue sakit kepala kan..bukan sakit
tu serang belah depan tau..tapi belah belakang..belah
tengkuk..de yang cakap kalau sakit kat situ
kita alami tekanan..betul ke??tekanan pea yea??
jue rasa jue tak de la tertekan pea-pea..everythings
it's ok jeak..de gak yang kata banyak fikir..macam-
macam la andaian..tapi serasanya if belah belakang
sakitnyer..siptom migrain kan??ohhh takutnyer
sesape de migrain yea..cne yea siptom-siptom
migrain nie menyerang awal-awal..niela kalau
xnak g jumpa doctor cek..sibuk-sibuk lak duk tanyer
orang..aishhhhh pea la nak jadi ko ni jue oiiii


emmm sius malam tadi..memang tak boleh watpe
la..lelapkan mata pun awal..ingatkan after makan
bolehla ilang sakit pale kan..huk3 tapi makin kuat
lak denyutnyer..panadol pun kebetulan memang tak de
so menahan sakit jeakla..pejam gak pejam gak mata
nie sampai tertido..terjaga balik dalam kul 10 ingatkan
ilangla terus kan..tapi still denyut-denyut lagi..berat jeak
rasa kepala nie..rasa cam de batu jeak duk hempap..huk3
Allhamdulillah bangun-bangun pagi sakitnyer da ilang walau
still lagi terasa denyutan-denyutan kecil..tapi tak la terlalu sakit.


tengokla mata tu..kesan sakit kepala malam tadi


Pepagi nie memang terasa tak de moodla
nak makan kan..so just bawak roti jeak dari
umah..alih-alih sampai opis tengok de lak yang
bawak nasi lemak kan..so today breakfast
nasi lemak walau kepala still denyut-denyut
ag kan..rezeki depan mata tak kan nak tolak lak
(ayat cover..padahal pelahap xhengat..kah3)
sampai sekarang pewut masih full lagi..:-)


nasi lemak..yummy3



p/s::hope kepala nie da tak berlarutan lagi sakitnyer macam semalam..pea pun tak boleh buat..huk3..:-(


teet::sekejap mendung sekejap panas..cuaca cam nie sangat bahaya..mudah kena penyakit.

6 comments:

  1. yeke..ohhhhhhhh tidakkkkkkkkk!!!!!seram2...huk3

    ReplyDelete
  2. Tak dapat bayang camne sakit Jue. Semoga sihat. Jumpa doktor kalau tak hilang sakit.

    -wina1979-

    ReplyDelete
  3. Wina...cakit dear..nak angkat pale pun xley..
    maybe cakit cbb nak kuar jawat kot..entahla..xsure lak..tp mmg cakitla..huk3..:-(

    ReplyDelete
  4. dape nye nasik lemak ituh :)

    ReplyDelete

~Doakan Jue capat kaya and banyak duit yea..muahahahaha~

~Tolong Jue click ye all..LOVE u more~