Wednesday, April 20, 2011

~Kehulu-kehilir and Dinner kat Midnight~

Assalamualaikum...:-)
Salam untuk semua...:-)

Minggu nie sangat penat rasanyer..lebih-lebih penat dalam 3 hari nie...sangat tak terkejar rasanyer...assign case yang berlambak-lambak...buat billing...submit call...aishhhhhhhhhh penat-penat...penat yang sangat-sangat penat...emmm tak peala..da tanggungjawab kan...kenalah buat dengan ikhlas...cehhh...:-)

dalam penat-penat pun...balik kerja...malam still keluar lagi...bukan g mana...g isi perutla...besarkan badan..serius semalam busy yg amat..kul 12 thgari baru sempat mengisi perut yg duk berdendang lagu dondang sayang nie...tu pun di isi dengan 2 keping roti canai...kira breakfast++lunch sekali la..kesian jue...yg lebih penting kesian pada perut jue nie...he3

malam kuar dinner kat midnight dengan cdia la...cdia pun belum isi perut jugak sebab terlebih busy atau saja-saja buat busy..tak taula kan...nie kalau cdia baca...abisla..ala ngusik u sekali sekala peala salahnyer kan..u tak marah kan???tak kan???kih3..yg kelakarnyer..first-first keluar..we all tak tau la nak isi perut kami nie kat mana kan...habis satu bandar round...alih-alih cdia cakap...ke midnight jugakla kita nie nampaknyer...jue tak kisahla mana-mana kan...tp klu pilih midnight rasa nak lompat-lompatla la...maklumla tempat idaman ci tekak n perutku nie..plan nak mam ikan...tapi cdia da g survey ikannyer..mak aiii sangat-sangatla besar..makan berdua..jawabnyer..memang tak habisla kan...so daripada membazir...we all just order ini menu sahaja..:-)


sup tulang++perut..(peberet cdia)..kailam ikan masin++sambal belacan..nasi putih 3..1 nasi tambah..ha3


after perut masing-masing dah menyanyi dengan riang dan ria..we all menuju ke Ec Mall la pulak..tetapi sebelum tu...pick up member cdia dulu dirumahnyer...kata cdia nak beli something..jue tak bertanya banyak just ikut jea...ala pea susah...ikut jea kaki nie melangkah dengan penuh gagah...maklumla perut pun da kenyang kan..pea salahnyer ikut jeala yea..tak rugi pea-pea pun..lalalalala..tetiba macam terkejut...cdia masuk ke digi...aishhh rupa-rupanya broadband yg nak dibelinyer...isk3...so lengkapla package...laptop n broadband...tapi jue suka coz...dua-dua hartanyer itu ada bersama jue...he3...nie yg sayang lebih nie..:-)


package lengkap...laptop+++broadband...(gumbira hatiku)..asal jue lak yg terlebih happy...confius????hahaha


penat da merepek nie...nak g menunaikan kewajipan sekejap...hope tak jemu la layan jue merepek kat blog nie yea...:-)

p/s...duk fikir...malam kunk dinner kat mn plak...wakakakakakaka

No comments:

Post a Comment

~Doakan Jue capat kaya and banyak duit yea..muahahahaha~

~Tolong Jue click ye all..LOVE u more~